Vegetarisch!

By Thea Spierings

 • Release Date : 2012-05-26
 • Genre : Speciaal dieet
 • FIle Size : 30.91 MB

Description

Vegetarisch! Of je nou vegetariër bent of niet, een dagje zonder vlees is altijd lekker en gezond. Maar wat maak je nou klaar als je vegetarisch wilt koken? Gewoon het vlees weglaten uit de maaltijd is natuurlijk een idee, maar erg saai als je dat elke dag doet. Er kan zoveel meer!

In dit kookboek vind je 80 heerlijke, gezonde en veelzijdige vegetarische recepten. Niet alleen geschikt voor de echte vegetariër, maar ook voor degenen die wel eens een dagje zonder vlees willen. , vegetarisch recept, vegetarisch kochen, vegetarisch restaurant amsterdam, vegetarisch restaurant, vegetarisch eten, vegetarisch restaurant gent, vegetarisch restaurant utrecht, vegetarisch gehakt, vegetarisch restaurant den haag, vegetarisch restaurant rotterdam

Reviews

 • Een alternatief voor die eeuwige groentewrap

  4
  By A. van der Sluijs
  Zoals de kaft al laat zien, is dit een kookboek voor mensen die meer willen dan die eeuwige geitenkaassalade of de groentewrap. Vegetarisch koken met pretenties, het kan! Het boek begint met wat technische feiten die vooral interessant zijn voor niet-vegetariërs, al kwamen de alternatieven voor gelatine mij wel goed van pas. Er staan heel simpele dingen in, zoals een tosti van Turks brood met tomaat en mozzarella, maar gelukkig ook spannendere maaltijden als een paddenstoelenstamppot met Gruyère en basilicum. Van mij mogen ze de volgende keer nog wel een stapje verder gaan, maar voor vegetariërs die gewoon wat meer afwisseling willen, is Vegetarisch! beslist een goede aankoop.
 • Origineel

  5
  By Erica66854
  Ik volg al jaren een vegetarisch dieet en kom in vegetarische kookboeken vaak dezelfde soort recepten tegen. Door dit boek ben ik verrast! Originele recepten met combinaties van ingrediënten waar ik zelf niet zo snel op zou komen. Een aanrader!

keyboard_arrow_up