Praktische gids voor sterrenkijkers (multi-touch)

By Winkler Prins

  • Release Date : 2013-05-14
  • Genre : Astronomie
  • FIle Size : 451.58 MB

Description

Praktische gids voor sterrenkijkers (multi-touch) Ontrafel de geheimen van het oneindige universum met de Praktische gids voor sterrenkijkers. Met deze interactieve, multi-touch gids ontdek je de wonderen van de nachtelijke sterrenhemel. Geniet nog meer van het kijken naar sterren en sterrenstelsels omdat je alles wat erachter ligt met deze praktische en interactieve astronomische gids beter begrijpt. Je maakt niet alleen kennis met eerste beginselen van het sterrenkijken, je ontwikkelt gaandeweg ook alle vaardigheden die je nodig hebt om een bedreven amateurastronoom te worden. Begin met een rondleiding langs de nachtelijke sterrenhemel in overzichtelijke etappes, leer begrijpen hoe het universum in elkaar zit, en hoe je je apparatuur moet opstellen en gebruiken. Train je ogen in het herkennen van basispatronen in sterrenstelsels en leer planeten van andere hemellichamen te onderscheiden.

Dit boek, dat speciaal voor de iPad is ontworpen, bevat ondermeer:
3D-modellen en filmpjes die de zon, de maan, planeten en sterrenstelsels in verbluffend detail laten zien; 150 handige interactieve elementen aan de hand waarvan je de nachtelijke hemel tot leven kunt wekken; duidelijke kaarten van alle 88 sterrenstelsels in het noordelijk en zuidelijk halfrond; 5 Interactieve kaarten die je van sterrenbeeld naar sterrenbeeld laten hoppen; handige tips voor het gebruik en de aanschaf van apparatuur, van eenvoudige verrekijkers tot geavanceerde telescopen.
Deze Praktische gids voor sterrenkijkers bevat echt alles waar een beginnend astronoom behoefte aan heeft!

Reviews

  • Sterrenkijkers voor beginners

    5
    By ZffNad
    Een prachtig boek voor degene die met sterrenkijken wil beginnen. Beter eerst dit boek lezen dan dat de verkoper moet gaan uitleggen wat er mogelijk is.

keyboard_arrow_up